Att leverera hög kvalitet i rätt tid och till rätt pris.

Sk%C3%A5nsk_Ytbehandling_PNG_edited.jpg
 

Tjänster som skånskytbehandling erbjuder

Det vi erbjuder

Oavsett vad du behöver kan du lita på att skånskytbehandling förser det stöd du förtjänar. Vi ser varje kund som unik och det är därför alla våra tjänster kan skräddarsys för att passa dina specifika önskemål och behov. Bläddra igenom den kompletta listan av våra tjänster här nedan och ta reda på vad vi kan göra för just dig.

  • Vår primära ytbehandlingsmetod är sprutlackering. Vi använder oss av följande produkter.  Vattenbaserade lacker, betser, epoxy lacker, polyuretan lacker, syrahärdande lacker, akrylfärger, klarlacker.

  • Vi bryter själv våra kulörer via vår färgdator och kan därför vi vara väldigt flexibla i kulörframtagning av en önskad NCS eller RAL färgkod.

Sprutlackering

Vad Lackerar vi?

 Vi utför sprutlackering på alla metaller så som stål, plåt, gjutjärn, aluminium. En av våra specialiteter är att lackera varmgalvaniserat stål. Vi varmgalvaniserar allt vårt stål hos vår partner SMEKAB Citylife i Önnestad.

Trä lackering, betsning av trä, lackering i alla möjliga kulörer, klarlackering.

Plast. Vi lackerar även plast i vilken kulör som helst. Dock kan vissa ”feta” plaster vara svåra att lackera. 

Blästring

Blästring
Vi utför sandblästring och denna metod används oftast i förarbete till traditionell rostskyddsmålning. Men i princip kan vi blästra vad för material som helst som behöver ytan rengjord före vidare åtgärder. 
Genom att vi kan erbjuda både blästring och ytbehandling kan vi också garantera hög kvalitet på slutprodukten.

Olja och hårdvax behandling


Vi utför 2 komponents olja och hårdvaxbehandling av träprodukter. Vi använder oss av Rubios oljer som ger en otroligt slitstark och vacker yta.
All oljehehandling kan även fås i flertalet olika färger.

Leverans


Vi utför hämtning och leverans i mån av plats i vår Mercedes Sprinter.

Svetsning

Vi vill att alla våra kunder ska få uppleva känslan av att jobba med riktiga proffs när de anlitar skånskytbehandling. Alla våra tjänster, speciellt denna, är till för att göra livet enklare för våra kunder. Du kan lita på att vi levererar de bästa möjliga produkterna och kundtjänst i toppkvalitet.