top of page
Tjänster: Tjänster

Tjänster som Skånsk Ytbehandling AB erbjuder

Oavsett vad du behöver kan du lita på att Skånsk Ytbehandling ger dig det stöd du förtjänar. Vi ser varje kund som unik och det är därför alla våra tjänster kan skräddarsys för att passa dina specifika önskemål och behov. Bläddra igenom den kompletta listan av våra tjänster här nedan och ta reda på vad vi kan göra för just dig.

Det vi erbjuder

Sprutlackering

Vår primära ytbehandlingsmetod är sprutlackering. Vi använder oss av följande produkter.  Vattenbaserade lacker, betser, epoxy lacker, polyuretan lacker, syrahärdande lacker, akrylfärger, klarlacker.

Vi bryter själv våra kulörer via vår färgdator och kan därför vi vara väldigt flexibla i kulörframtagning av en önskad NCS eller RAL färgkod. Även olika glansnivåer kan vi erbjuda allt från matt, glans 10 upp till högblank glans 90

Vi utför sprutlackering på all sorts ytor såsom som stål, plåt, gjutjärn, aluminium, trä, plast osv. Ett litet axplock nedan på detaljer vi brukar lackera.

  • Innerdörrar

  • Ytterdörrar

  • Fönster

  • Möbler

  • Köksluckor

  • Bilfälgar, metall eller aluminiumm

  • Mc fälgar

  • Moped eller Mc ramar

  • Metallkonstruktioner

  • Med mera, med mera...

En av våra specialiteter är att lackera varmgalvaniserat stål. Vi varmgalvaniserar allt vårt stål hos vår partner SMEKAB Citylife i Önnestad.

Trä lackering, betsning av trä, lackering i alla möjliga kulörer, klarlackering.

Vi lackerar även olika typer av plast i vilken kulör som helst.  

Blästring

Vi utför sandblästring och denna metod används oftast i förarbete till traditionell rostskyddsmålning. Men i princip kan vi blästra vad för material som helst som behöver ytan rengjord före vidare åtgärder. Vi har en stort blästerrum som vi kan ta detaljer som är upp till 8 meter långa och 2 meter höga
Genom att vi kan erbjuda både blästring och ytbehandling kan vi också garantera hög kvalitet på slutprodukten.

Leverans

 

Vi utför hämtning och leverans i mån av plats i vår Mercedes Sprinter.

Metall Smide och Svets

Vi erbjuder metallarbeten i vår metallverkstad. Vi har tillgång till Svarv, Fräs och vi kan klippa och bocka plåt upp till 5mm och 2000mm brett. Vi svetsar Mig 

Däck

Då vi lackerar och blästrar mycket fälgar har vi numera även skaffat oss en komplett däckbytes anläggning för att underlätta för våra kunder. Ni lämnar era hjul här och vi ombesörjer numera hela processen på plats och åtgärdar era fälgar. Vi återmonterar och balanserar däcken och om önskar ni kan vi även ombesörja nya däck till er, sommar eller vinterdäck. 

Tjänster: Välkommen
NÌMA 188.JPG
NIMA733.JPG
Sk%C3%A5nsk_Ytbehandling_PNG_edited.jpg
bottom of page